-15% popust na LED trakove s kodo ZIMA15

NE SAMO LEPA AMPAK TUDI PRIMERNA OSVETLITEV Z NAMIZNIMI SVETILKAMI

NE SAMO LEPA AMPAK TUDI PRIMERNA OSVETLITEV Z NAMIZNIMI SVETILKAMI

Ker je osvetlitev v današnjem času zelo pomembna, ni vseeno kakšno svetilko izberemo za osvetlitev našega prostora. Pri izbiri svetil moramo zato biti zelo pozorni in dobro premisliti, kako bomo osvetlili naš prostor. Če dobro osvetlimo naš prostor, smo pri vsakodnevnih opravilih in delu veliko bolj učinkoviti. Prav tako je dokazano, da če svetilka oddaja prijetno in zadostno količino svetlobe, se dobro počutimo, kar je zelo pomembno.

NA KAJ VSE MORAMO BITI POZORNI PRI IZBIRI NAMIZNE SVETILKE:

Pri izbiri namizne svetilke je potrebno paziti ne samo na izgled svetilke, ampak tudi na kakovost in svetilnost svetilke. Zelo pomembno je pri izbiri določenega modela svetilke, za kakšen namen jo boste uporabljali in kakšno osvetlitev potrebujete.

NA KAJ VSE MORAMO BITI POZORNI PRED NAKUPOM NAMIZNE SVETILKE:

Pred samim nakupom je pomembno, da preverite že osvetljen prostor v katerega boste postavili svetilko, ter določite kako močno dodatno osvetlitev potrebujete, ter kam boste postavili vašo novo namizno svetilko. Nekatere namizne svetilke omogočajo pripenjanje na rob delovne ali pisalne mize s pomočjo ščipalke, kar pomeni, da lahko vašo svetilko pripnete tudi na rob postelje in vam služi kot bralna svetilka, določene namizne svetilke pa enostavno samo postavite na mizo.

Namizne svetilke so zelo priročne, polepšajo prostor, zato je zelo pomembno, da izberete svetilko, ki se bo stilsko in barvno skladala z ostalo opremo v vašem prostoru. Na voljo so moderne, klasične, retro svetilke različnih oblik in barv.

 

 

PRAVILNA UPORABA IN NAMESTITEV:

Ne pozabimo pa tudi na pravilno uporabo in namestitev razsvetljave za domače ali pisarniško okolje.

Neprimerno nameščena namizna svetilka vam ne bo kaj dosti koristila za pisanje, branje, risanje, ustvarjanje ali pisarniško delo.

Zato je pomembno, da izberemo svetilko, ki bo dobro osvetlila vašo delovno površino in oddajala prijetno svetlobo. Potemtakem bo vaše delo bolj kakovostno, učinkovitejše in produktivnejše.

V naši spletni trgovini svetila-amos.si boste našli široko ponudbo različnih modelov namiznih svetilk po ugodnih cenah.

Deli objavo: